ED Security Systems

 

uw veiligheid, onze zorg

Help desk +31 13 2114251

Advies


Beveiligen begint met een goed adviesgesprek. Onze adviseurs komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs om u een goed advies te geven.

Installatie


Na de door u goedgekeurde en ondertekende offerte zal eem gecertificeerde installateur het systeem komen plaatsen, testen, uitleggen en demonstreren.

Service


ED Security Systems biedt een 3 maanden installatie garantie. Dit houdt in dat we binnen 3 maanden geheel kosteloos bij u terugkomen in het geval van:.

onderhoud


Onderhouden van de apparatuur is even zo belangrijk als het plaatsen en het gebruiken ervan. Daarom bied ED Security Systems een aantal mogelijkheden.

Services Overview


Meldkamer

ED Security Systems werkt op het gebied van meldkamer-diensten samen met Alarm Meldnet uit Roermond.

lees meer

Jaarlijks onderhoud

Wij brengen 1 x per jaar een bezoek aan u waarbij het gehele systeem zal worden nagelopen en gecontroleerd..

lees meer

Half jaarlijks onderhoud

Wij komen 2 x keer per jaar bij u langs voor een algehele controle bijvoorbeeld net voor de vakantie en voor de feestdagen.

lees meer

Remote support

Voor het remote beheer maken wij gebruik van Teamviewer. Hiermee kunnen wij op afstand aanpassingen doen aan uw systeem.

lees meer

Remote support + jaarlijks onderhoud

Mocht u naast remote beheer toch 1x per jaar een algehele controle van uw systeem op prijs stellen, is dit ook mogelijk in deze combinatie dienst.

lees meer

Full service

Het full service contract is een combinatie van alle voorgaande diensten en hiermee bent u verzekerd van een volledig up to date systeem.

lees meer